Lehed

26 oktoober, 2007

Kartulipitsa

800 gr keedetud kartuleid
2 muna
1,5 spl kartulijahu/maisitärklist
soola, pipart
2 spl oliiviõli(sobib ka muu)
500 gr tomateid/tomatikonservi
150 gr juustu(nt Mozarella - aga võib vabalt ka muu olla)
320 gr shampinjone

ise asendasin shampinjonid:
paprikat mõned rõngad
ja mõned viilud suitsuvorsti


Keedetud kartulid tampida pudrunuiaga pudruks. Lisada leigele pudrule munad,sool,pipar,ja kartulijahu. Vormi panna 2-3 cm paksuselt.Olen tegelikult teinud ikkagi ahjuplaadil mitte vormis. Kartulimassile piserdada oliiviõli ning katta tomatite, shampinjonidega ja juustuga vms.
Peale võiks puistata ka oreganot.
Küpsetada 200 kraadises ahjus 20-25 minutit. Juurde võiks pakkuda toorsalatit.


Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...