Lehed

07 september, 2007

Suitsukana- hiinakapsasalat

Üle pika aja tegin jälle suitsukanaga salatit. Mõnusalt värske, sobib iseseisvaks söögiks aga võib olla ka soolastoidu lisandiks.
Kogused on orienteeruvad, sest sõltuvad sööjate arvust ja sellest kas lisandiks või iseseisva toiduna.

300- 500gr hiinakapsast
2 suitsukana kintsu
2 tomatit
1/2 paprikat
2 võikest kurki või 1/2 pikast kurgist
2 (3)keedetud muna
väike purk konservmaisi
tilli, rohelist sibulat
300-500 gr majoneesi

Hiinakapsas, paprika, kurk, tomat lõigata tükkideks või ribadeks. Kana lõigata pigem suuremateks tükkideks(nii et suutäit võttes ikka tunneks,et kana tükk on). Muna lõigata sektoriteks. Kõik tükeldatud koostisained(va muna) ja mais kausis omavahel segada, lisada majonees ja hakitud till ning sibul, segada uuesti ja viimasena lisada muna tükid. Veelkord, aga ettevaatlikult segada. Kaunistada kas kurgiviilude või muna sektoritega

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...