Lehed

27 september, 2007

Mustika-kohupiimakook


Taigen:
100gr võid
2 1/2 dl jahu
1 muna

Täidis:
500gr kohupiima
2 muna
2 spl suhkrut
3 tl vaniljesuhkrut
5 dl mustikaid(ka külmutatud sobivad .... aga olen ikka vähem pannud, sest muidu jääb üsna mahlane(mahl külmutaud mustikatest)
peale suhkrut

Taigen segada ja kohe vormi ja äärtele vajutada. Täidis segada ja taignale kallata. Mustikad kohupiima peale raputada ning mustikatele suhkrut peale puistata. Küpsetada 200kraadises ahjus 30 minutit. Hea on ..... talvel teisi kohupiimakooke ei tahagi:)

Aga tegelikult tegin veidi teistmoodi ka ...

taignasse lisasin 2 tl vaniljesuhkrut lisaks muule- ülejäänud jäi kõik samaks.

Täidisesse panin 1 muna rohkem, u 3 spl hapukoort juurde ning mustikaid panen alati vähem kui retseptis kirjas. Ja kui kasutada külmutatud mustikaid siis need lisada ikka külmutatult!!

Endale meeldi täiendatud versioon rohkem!



Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...